Affaldskuber flyttes til andre steder i kommunen

I starten af 2023 fik alle villaer og parcelhuse affaldsbeholdere til sortering af plastik & mad- og drikkevarekartoner (MDK), papir, glas, metal samt pap.

Behovet for offentlige tilgængelige kuber til affaldssortering er derfor faldet. Egedal kommune vil løbende flytte kuberne. De skal i stedet genbruges ved større boligområder, som har en fælles affaldsløsning. 

Enkelte kubestationer vil stadig være tilgængelige.

Offentlige kubestationer

 • Ørnebjergvej 3, Ølstykke, ved Fakta 
 • Niels Olsens Vej 2, Ølstykke, ved Netto
 • Egedal Centret 53, Stenløse, ved Netto
 • Kirkebakken 15, Veksø, mellem Netto og Rema
 • Dyvelåsen 2, Smørum, ved Netto 
 • Klokkekildevej 8, Slagslunde, ved forsamlingshuset
 • Østergade 12, Ganløse, taskebibliotek

Se hvornår og kube bliver tømt:

Via dette link: https://selvbetjening.vestfor.dk/Adresse/Toemmekalender

er der mulighed for at se, hvornår en kube bliver tømt. Adressen som kuben er oprettet under, er ofte det nærmeste husnummer.

Start med at skriv vejnavn langsomt og se, hvilke valgmuligheder der kommer frem. Vælg en af mulighederne og se, hvornår til næste tømning i kalenderen. På nogle af affaldstyperne er der langt mellem tømningerne, så her er der behov for at bladre frem i kalenderen.   

 

Aflevering på genbrugsstation

Du kan fortsat aflevere dit plast+MDK, papir, metal, glas og pap på genbrugsstationen eller via vores til storskraldsordning. Læs mere her:

 • OBS - aflevering af plast på genbrugsstation

  Plast fra husholdningen skal være sorteret, hvis du vil aflevere det på genbrugsstationen.

  Der må ikke komme daglig husholdningsplast, som har været i forbindelse med madvarer i Hård Plast containeren - i den container må der kun komme rent hård plast. I stedet for skal det afleveres i "Kuben til husholdningsplast". Dette er ikke en container, men en plastkube, som er sat op specielt på Egedals genbrugsstationer.

  Den rene bløde plast kan kommes i 660 liter containeren til blød plast. Blød plast der har været i forbindelse med mad skal også over i "Kuben til husholdningsplast".  

  Hvis du ikke lige kan finde den eller har spørgsmål vedrørende sortering, så spørg pladspersonalet.

   

Plast - illustration

Sortering af Plast (emballage)

Her kan du læse om, hvordan man sorterer emballagefraktionen Plast, hvor rent det skal være og hvor du kan komme af med det.

Metal - illustration

Sortering af Metal (emballage)

Her kan du læse om, hvordan man sorterer emballagefraktionen Metal, hvor rent det skal være og hvor du kan komme af med det.

Papir - illustration

Sortering af Papir

Her kan du læse om, hvordan man sorterer emballagefraktionen Papir, hvor rent det skal være og hvor du kan komme af med det.

Glas - illustration

Sortering af Glas

Her kan du læse om, hvordan man sorterer emballagefraktionen Glas, hvor rent det skal være og hvor du kan komme af med det.

Del: