For Madaffald gælder:

Madaffald skal samles i de udleverede grønne poser. Poserne er lavet af genanvendt plast og bliver sorteret fra til genanvendelse på det anlæg, der håndterer vores madaffald. 
Du kan hente nye poser på en af kommunens biblioteker, i åbningstiden på Stenløse Genbrugsstation eller på Egedal Rådhus. 

Har du beholdere ved din husstand, kan du binde en af de grønne poser omkring håndtaget på beholderen til mad- og restaffald, så vil renovatøren lægge nye poser ved næste tømningForeninger med fællesløsninger skal sende en mail til affald@egekom.dk om, hvilket tidsrum og hvor mange poser de ønsker at hente på Stenløse Genbrugsplads.

For Restaffald gælder:

Restaffald må ikke ligge løst i beholderen, og skal emballeres i pose med knude, så affaldet ikke kommer i berøring med beholderens sider og bund. Benyt f.eks. tynde almindelige affaldsposer i ruller, der kan købes i diverse dagligvarebutikker.

 

Mit Affald - selvbetjening og app

Mit Affald er vores selvbetjeningsløsning. Her kan du bl.a. fortælle os, hvis du ikke har fået hentet dit affald, hvis din beholder skal repareres ell…

Affaldssorteringsguide

Her kan du læse om hvordan du sorterer de affaldstyper, der kan hentes ved din bolig. Udover de 10 affaldstyper har vi også genbrugsstationerne, hvor…

Affald

Klima, natur og miljø

Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
E-mail: affald@egekom.dk
Tlf.: 7259 7664 - Telefonopkald besvares lige nu af Vestforbrænding