Vær opmærksom på

Billede af et mundbind

Mundbind og handsker må ikke ligge løst!

Pas godt på din skraldemand - brugte mundbind skal i lukkede affaldsposer, som alt andet Restaffald. Så undgår vi, at brugte mundbind flyver op på skraldemanden og falder ud i naturen under tømning. Klik her og læs om corona i Egedal.

Nye vinterlukketider på genbrugsstationerne

I månederne november, december, januar og februar er genbrugsstationerne kun åbne fra 10-17. Klik på boksen og læs mere om beslutningen.

Skraldemand trykker på knappen

Din tømmeuge byttes rundt i 2021

Rest- og Madaffald får modsatte tømmeuger fra uge 1 i 2021. Det vil sige, at hvis du i 2020 har fået afhentet skrald i ulige uger, vil du i det nye år få afhentet i lige uger og omvendt. Det skyldes, at år 2020 slutter med en ulige uge (uge 53) i stedet for en lige.

Mit Affald - din selvbetjeningsløsning

Her kan du bl.a. fortælle os, hvis du ikke har fået hentet dit affald, hvis din beholder skal repareres eller du ønsker at bestille afhentning af storskrald, haveaffald eller juletræ.

Mit Affald

Hjælp til selvhjælp

EK 6 Adgangsvej FINAL2

Adgangsvej

Har du fået af vide, at din adgangsvej ikke lever op til reglerne, så kan du læse om dem her.

Tjekliste til tømning

Vær sikker på at få hentet - hold dig opdateret med reglerne.

Ikon, Restaffald

For meget affald - hvad gør jeg?

Har du en sjælden gang i mellem ekstra dagrenovationsaffald, kan du købe en papirsæk mærket "EKSTRA Restaffald" eller "EKSTRA Bioaffald". Læs mere her.

Driftsforstyrrelser

Her kan du se, hvis vi har forsinkelser eller andre problemer med tømning eller systemer.

Driftsforstyrrelser

Affaldsplan 2019-2030

Affaldsplanen blev vedtaget i 2018 og indeholder mål og initiativer for de kommende år. Planen gennemgås i slutningen af 2020 i forlængelse af regeringens nye affaldsudspil.

Affaldsplan Egedal 2019 2030

Mundbind og handsker må ikke ligge løst!

Pas godt på din skraldemand - brugte mundbind skal i lukkede affaldsposer, som alt andet Restaffald. Så undgår vi, at brugte mundbind flyver op på skraldemanden og falder ud i naturen under tømning. Læs mere om corona via linket.

Hvad betyder corona for forskellige kommunale områder

OBS: NYE VINTERLUKKETIDER STARTER SØNDAG DEN 1. NOVEMBER 2020

I månederne november, december, januar og februar er genbrugsstationerne kun åbne fra 10-17. Læs mere om beslutningen i linket.

Genbrugsstationerne får lukkedage og nye åbningstider