Pose På Låg M. Piktogram
Småt elektronik og battier

Brug låget - en ordning for batterier og småt elektronik for villaejere

Som villaejer med egne beholdere har du mulighed for at komme af med batterier og småt elektronik ved at lægge det i 4-liters gennemsigtige plastposer på låget af Restaffaldsbeholderen. Din skraldemand tager herefter dine batterier og småt elektronik med i en speciel kasse i bilen. Du kan derfor få hentet det hver 14. dag.

Alt elskrot kan afleveres på genbrugsstationen eller afhentes via storskraldsordningen - husk at lave en bestilling, hvis du ønsker afhentning med storskrald.

Hvad med boliger med fællesløsninger?

Rundt om i kommunen står der kuber opsat til batterier - blandt andet ved de nye kubestationer. Alt elskrot kan afleveres på genbrugsstationen eller afhentes via storskraldsordningen - husk at lave en bestilling, hvis du ønsker afhentning.

Hvorfor sortere?

Det er små mængder, men de gør stor skade i restaffaldet. Når vi indsamler batterier og småt elektronik, er det specialister, som behandler det, så det ikke forurener. Samtidig er det også muligt at genbruge ressourcer som metal til f.eks. nye mobiltelefoner.

Piktogram, Småt Elektronik

Sortering af Småt elektronik og Batterier

Som villaejer har du mulighed for at komme af med batterier og småt elektronik ved at ligge det i en 4 liters gennemsigtige plastpose på låget af rest…

Del: